Sümeg

2014.06.21. 08:00

Nyertes munkák tárlata

Sümeg - A Szépművészeti Múzeum pályázatán nyertes alkotásokból nyílt kiállításon köszöntötte a diákokat, tanáraikat és a segítő szülőket Rátosi Ferenc polgármester a Püspöki Palotában.

Szijártó János

A Ramassetter általános iskola diákjai második alkalommal nyerték meg a Szépművészeti Múzeum által kiírt országos képzőművészeti pályázatot. A diákok immár negyedszer vettek részt a pályázaton, amelyen tavalyelőtt harmadik helyezést értek el. A megjelent diákokat, szülőket a Püspöki palota munkatársa, Major Katalin köszöntötte, majd Rátosi Ferenc polgármester gratulált a szép eredményért. A versengés részleteiről Violáné Németh Andrea tanárnő tájékoztatta az érdeklődőket, majd a tárlatot részleteiben is bemutatta az érdeklődők számára. A megnyitón a nyolcadik osztályos Cseh Anna énekelt.

Rátosi Ferenc polgármester a Püspöki palotában gratulált a tehetséges sümegi diákoknak a szép alkotásokból álló kiállítás megnyitóján (Fotó: Szijártó János)

A kiállítást egész nyáron megtekinthetik a Püspöki Palota látogatói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!