Sportvilág

2015.02.14. 09:01

Császár Gábor Svájcba igazolt

Nem a MOL Pick Szeged férfi kézilabda együtteséhez, ahogy azt egy klikkvadász internetes portál hírül adta, hanem a svájci bajnokhoz, a Kadetten Schaffhausenhez igazolt a magyar válogatott irányítója, Császár Gábor.

B. Virág Rita

A három évig Veszprémben is kézilabdázó Császár Gábor még 2013-ban került a Paris Saint Germain (PSG) alakulatához, de nem igazán találta meg a számításait. Jobbára csak a kispadot koptatta, alig-alig lépett pályára, ezért a szurkolók már régóta várták, hogy új csapat után néz.

A francia együttes hivatalos honlapján jelentette be a hírt, miszerint a játékmester közös megegyezéssel távozik és Svájcban folytatja pályafutását.

A Schaffhausen a Bajnokok Ligája D jelű hatosában szerepel és még van számára némi remény, hogy kivívja a továbbjutást – épp a hét közben a Szeged legyőzésével tartotta életben reményeit a svájci bajnok.

Új klubjában nem érezheti magát teljesen egyedül Császár, hiszen itt szerepel a korábban honosított magyar kapus, az elmúlt időszakban hatalmas pocakot növesztő Nenad Puljezevics is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!