Sport

2013.01.02. 08:40

VI. Szilveszter kupa teremlabdarúgó torna Zircen

Idén már hatodik alkalommal, ezúttal új helyszínen került megrendezésre Zircen a már hagyományosnak mondható szilveszteri teremlabdarúgó torna, amelyre 25 csapat nevezett, elsősorban a megyéből, de több megyén kívüli csapat is részt vett a kupán.

Schmidmajer Árpád

 

Nyitásként hat csoportban folytak körmérkőzések, majd ezt követően a csoportok első két helyezettje jutott az egyenes kieséses szakaszba, a középdöntőbe. Innen hat csapat jutott tovább, ezután már a hármas döntőbe jutásért játszottak a csapatok. A hármas döntőben körmérkőzéssel döntötték el a végső sorrendet. A torna színvonalát jelzi, hogy több volt vagy jelenlegi élvonalbeli, és korosztályos nagypályás válogatott játékos is részt vett rajta. A szinte végig telt ház előtt lejátszott mérkőzéseken a nézők remekül szórakoztak.
A 4+1-es csapatok mindvégig színvonalas, néhol férfiasan kemény, helyenként parázs hangulatú küzdelmet folytattak a helyezésekért. Az első négy helyezett csapat és a különdíjasok a szervezők valamint a támogatók jóvoltából értékes díjazásban részesültek, de egy csapat sem ment haza üres kézzel, mindenki részesült ajándékban A kupát végül is a tornán ebben a formában először induló az Síkvíz FC Veszprém csapata nyerte meg, veretlenül.

Eredmények:

Középdöntők:Re-Raise – Varsány 3 : 5 Szeddki – Mágusok 1 : 1 hetesekkel 4 :3              Síkvíz  – Vadkanok 11 : 0         Kertai  – Áramütöttek  2 : 4      FCB Pápa – Gyulafirátót  1 : 1 Hetesekkel 3 : 2         Fújtatók  –Black Jack 5 : 1        Elődöntők:Varsány – Áramütöttek  1 : 3  Síkvíz  –FCB Pápa 3 : 1   Szeddki  – Fújtatók 0 : 1   DÖNTŐ:Áramütöttek – Síkvíz 1 : 6 Fújtatók  – Áramütöttek 5 : 2 Fújtatók  -- Síkvíz 1 : 4 

Végeredmény:

Síkvíz Veszprém

Fújtatók Veszprém

Áramütöttek Celldömölk

Szeddki Veszprém 

Különdíjak:

Legjobb játékos: Palkovics Péter Áramütöttek

Legjobb kapus: Kiss Zsolt Fújtatók

Gólkirály: Boromissza Gábor Síkvíz

Legjobb senior játékos: Varga Tamás Síkvíz

Legjobb utánpótlás játékos: Novothny Soma Szeddki  

Néhány számadat: A tornán a két nap alatt összesen 291 gól esett. A legtermékenyebb csoport az F csoport volt, ott 61 gól volt, az ellenpólus a D csoport, ahol mindössze 20.A leggólgazdagabb meccs az Autóátírás – Hopekó mérkőzés volt, ahol 12 gól esett ( 9 : 3).A Kertai - MCSF mérkőzésen nem sikerült gólt szerezni egyik csapatnak sem (0 :0).A legtöbb gólt a Síkvíz rúgta, 42-t, és Ők rúgták egy meccsen is a legtöbb gólt, 11-et, a Vadkanok ellen. A legkevesebb gólt a Hárskút lőtte, kettőt.A legkevesebb gólt a Szeddki FC kapta, 6 meccsen mindössze 4-et. A legtöbb gólt érdekes módon a hármas döntőbe jutott Áramütöttek csapata kapta 26-ot, igaz, Ők nyolc meccset játszottak és mindet egy nap alatt, és talán a végére elfáradtak egy kicsit mert az utolsó két meccsükön kaptak 11-et. Egy mérkőzésen a legtöbb gólt a Vadkanok csapata kapta, a Síkvíz ellen, 11-et.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!