Sport

2015.02.19. 14:01

Veszprémi téli terembajnokság: továbbra is két hibátlan

Hétvégén már a nyolcadik forduló következik a téli teremlabdarúgó-bajnokság két csoportjában.

Heffler Péter

A hétvégén amolyan fél fordulót rendeztek a veszprémi téli terembajnokságban, ahol vasárnap a B csoport csapatai a hetedik fordulóval folytatták a küzdelmeket. Összesen ötvenhét gól esett a hat mérkőzésen, és ugyan csak az Anda Festék-áruház–DS Optim találkozó hozott szoros küzdelmet, színvonalas összecsapásokon pattogott a labda a Március 15. utcai Sportcsarnokban. A legnagyobb sikert a Sobri Jóska Kalandpark aratta, akik 14:2-re győzték le a Game Over együttesét. A nap folyamán volt, aki egyénileg is kiemelkedőt nyújtott, ugyanis Kungli Dávid, a We Are Eleven csapatának játékosa egymaga nyolc gólt szerzett a Sárga Angyalok elleni, 10:4-re megnyert mérkőzésen. Hétvégén már teljes fordulóval robog tovább a bajnokság, aminek továbbra is az egyik fő kérdése, hogy vajon a Fújtatók és a Kertai Autójavító gárdája végig meg tudja-e őrizni a hibátlan mérlegét.

Hétvégén folytatódik a téli teremfoci-bajnokság (Fotó: Penovác Károly)

Az A csoport nyolcadik fordulójának február 21-i mérkőzései: Hári Go–Hetek.hu, Nemesvámos–Galaktikusok, Fújtatók-Man at Work–Másik Csapat, Min-Tech–Fújtatók Gold, Vehir.hu–Ada Bau, Hanyatt SE–Tüzesz Honvéd.

A B csoport nyolcadik fordulójának február 22-i mérkőzései: Anda Festékáruház– Etanol, DS Optim–Szivacsok, Kertai Autójavító–Sobri Jóska Kalandpark, Mind1–Autógenerál FC 40, Sárga Angyalok–Haszkovó, Game Over–We Are Eleven.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!