Sport

2014.07.30. 09:35

Sok volt a technikai hiba a roncsderbin

Megkezdődött az országos roncsderbi bajnokság idei szezonja. A harmadik futamot Gyenesdiáson rendezték meg.

Novothny Ottó

A hagyományoknak megfelelően a hajmáskéri és királyszentistváni roncsderbi pilóták természetesen ott voltak a rajtnál és igyekeztek minél jobb helyezéseket begyűjteni.

A nyolcszáz méter hosszú pályán előbb heves zivatar, majd a hőség és a por tette próbára a mezőnyt, illetve a technikát.

Izgalmas futamokkal és látványos versenyekkel megkezdődött a népszerű roncsderbi országos bajnokság idei szezonja

Kormos Áron (Hajmáskér) például remekül száguldott, az első helyen volt, amikor motorja megállt, így feladni kényszerült a vetélkedést. Nem járt jobban a királyszentistváni Miklós Mihály János sem, aki a Ladások között óriásit bukott (természetesen a biztonsági berendezéseknek köszönhetően nem sérült meg), ám a versenyből kiszállt.

Steigler Tünde (Hajmáskér) autója meghibásodása miatt ugyancsak nem tudott célba érni.

Az országos roncsderbi bajnokság negyedik futamának Hajmáskér lesz a gazdája, augusztus 10-én, vasárnap várják az érdeklődőket a szervezők az izgalmasnak ígérkező versenyen. A vendéglátók bíznak abban, hogy dobogós helyezéseket tudnak elérni hazai pályán. A gyenesdiási futam eredményei, ifi 2. kategória: 4. Kormos (Hajmáskér). Lada: 1. Lájer, 6. Miklós (mindketten Királyszentistván).

 

Címkék#roncsderbi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!