Sport

2015.01.14. 11:30

Megyei kosárlabda: A Petőfi SE vezeti a tabellát

Hatból hat mérkőzést nyert a megyei férfi kosárlabda bajnokságban a veszprémi Petőfi SE OOK Press alakulata és ezzel vezeti a tabellát.

B. Virág Rita

A közelmúltban rendezték meg a megyei férfi kosárlabda bajnokság harmadik tornáját a tapolcai rendezvénycsarnokban. A résztvevő csapatok összesen hét összecsapást játszottak.

Ezen a napon került sor a két makulátlan csapat csatájára is, ahol a Pápa KC szoros, izgalmas és kiélezett találkozón 56:62-re kikapott a veszprémi Petőfi SE OOK Press együttesétől. Utóbbi így magabiztosan vezeti a mezőnyt, hiszen a másik meccsét is sikerrel abszolválta a FAK-Várpalota KK ellenében (70:59). Második helyen a Pápa KC áll 5-1-es mutatóval, a harmadik pedig a Pápai Kosárlabda Alapítvány négy győzelemmel és két vereséggel.

A Pápa KC jelenleg második a megyei kosárlabda bajnokságban (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Ezen a napon megszerezte első győzelmét az Ajka KE is, amely a Fűzfői AK-t fektette kétvállra meglepően nagy fölénnyel.

A mezőny további sorrendje: 4. Tapolca SE, 5. FAK-Várpalota, 6. Ajka KE, 7. Fűzfői AK.

Eredmények: Pápai Kosárlabda Alapítvány–Tapolca SE 65:38, Petőfi SE OOK Press–Fak-Várpalota KK 70:59, Ajka KE–Pápai Kosárlabda Alapítvány 53:75, FAK-Várpalota KK–Fűzfői AK 69:44, Pápa KC–Petőfi SE OOK Press 56:62, Fűzfői AK–Ajka KE 38:78, Tapolca SE–Pápa KC 39:57.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!