Sport

2014.09.28. 14:00

NB III: Igazságos döntetlen született Füreden

Nagy küzdelemben szerzett egy pontot a Tatabánya ellen a Balatonfüred a labdarúgó NB III-ban.

B. Virág Rita

BFC–Tatabánya 1:1 (0:0)
Balatonfüred, 200 néző. V.: Jakab. Balatonfüredi FC: Filipánics – Domján, Kovács Sz., Bognár, Czafit – Keszei (Pass), Kocsis, Balogh, Szöllőskei (Füredi) – Szántó (Szabó), Szűcs. Edző: Pető Tamás. Tatabánya FC: Dombai – Krupánszki, Csonka, Kip-rich, Sebők (Farkas) – Kovács I., Móri (Márkus), Szabó R., Tóth (Klausz) – Lajer, Folmer. Edző: Miskei Attila.

Eltiltások és sérülések miatt foghíjas hazai csapat találkozott az egykor szebb napokat is megélt Tatabányával. Az első félidő nagy küzdelmet, de alacsony színvonalú játékot hozott, inkább a vendégek veszélyeztettek többet.

Szünet után sem nagyon változott a játék képe, a védelmek jól zártak. Aztán a 70. percben véleményes kezezés miatt büntetőhöz jutott a Tatabánya, Kiprich nem hibázott, 0:1.

Néhány perc múlva jött az egyenlítés: a 76 percben Czafit jól húzta meg a jobb oldali védelmet, okos visszagurítását a debütáló Pass 11 méterről lőtte a jobb sarokba, 1:1.

Nagy küzdelem, alacsony színvonal, egyenlő erők csatája és igazságos pontosztozkodás.

Jók: Filipánics, Domján, Bognár, ill. Dombai, Kiprich, Tóth.

Pető Tamás: – Igazságos döntetlent harcoltunk ki. Szerencsére jövő héten már többen leszünk és ezzel jobb erőt is képviselünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!