Sport

2013.04.02. 13:28

Elkelt dobogós helyek

A balatonszőlősi klub volt a házigazdája a megyei dart steel bajnokság negyedik fordulójának.

Novothny Ottó

Ezen a napon csak a felnőttek vetélkedtek, mivel egyéb elfoglaltságok miatt a megyei szervezet úgy döntött, hogy az utánpótlás bajnokságot máskor bonyolítja le. Az utolsó, ötödik forduló előtt az első és a másodosztályú bajnokságban is a dobogós helyek már elkeltek a férfiaknál. A végső körben még előfordulhat, hogy az első három egymás között meg tudja változtatni az érmek színét. A párosoknál még csak a bajnokságban élen álló duó nyugodhat meg, a többi helyezésért nagy harc várható a folytatásban.

A férfiaknál a zirci Kaufman (középen) győzött, klubtársa Bakonyi (balra) lett a második, míg a szőlősi Lukács a harmadik

A nőknél viszont az utolsó megyei versengés dönti el a végső helyezések sorsát. Itt többen is felléphetnek még a dobogóra. Eredmények, férfiak, I. osztály: 1. Kaufmann, 2. Bakonyi (mindketten Zirc), 3. Lukács (Balatonszőlős). II. osztály: 1. Tóth (Balatonfüred), 2. Dobos (Balatonszőlős), 3. Kardos (Balatonfüred) és Maser (Zirc). Párosban: 1. Bakonyi-Maser, 2. Lukács-Csapó (Balatonszőlős), 3. Molnár Zs.-Molnár L. (Budapest), valamint Milos-Tóth (Balatonfüred). A nőknél: 1. Tímári (Balatonszőlős), 2. Molnár Zs. (Budapest), 3. Czibor (Balatonfüred).

Címkék#dart steel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!