Sport

2017.03.28. 18:40

Csúfos vereséggel járt a lelketlen csapatjáték

Veszprém - Sok hibával játszva, minden lelkesedés nélkül újabb vereséget szenvedett a Veszprémi Egyetem SC NB II-es női röplabda- együttese.

B. Virág Rita

VESC-Kalocsai SE 0:3 (-20, -18, -17)Veszprém, 100 néző. Veszprémi Egyetem SC: Zsinka, Szmetán, Pusztay K., Lados, Talabér, Miklós. Csere: Rivnyák (liberó), Hartung, Deli. Edző: Magi Gábor.Az idegenbeli mérkőzések után újra hazai pályán szerepelt a VESC. A hazai pálya dacára a Kalocsa kezdett magabiztosan, bátor húzott nyitásokkal meglépett a vendég- együttes. A pontatlan nyitásfogadásból a Veszprém nem tudott eredményes támadásokat szervezni.

A VESC saj-nos teljesen alárendelt szerepet játszott, így a Kalocsa könnyedén hozta az első játszmát (20:25). A folytatás még gyengébbre sikerült, egyre kevesebb pontot gyűjtött a Veszprém. Jellemző volt, hogy csendben, lelkesedés nélkül, sok alapvető hibával játszott a házigazda, így csúfos vereséget szenvedett. Magi Gábor hiába kért időt, próbált cserékkel frissíteni, semmi sem segített a csapatán.A Veszprémi Egyetem SC legközelebb a megyei riválisnál, a Szent Benedek Balatonfüred Röplabda Akadé-mia alakulatánál vendégeskedik április 2-án, 16 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!