Sport

2015.04.03. 17:54

Beleszaladtak a késbe - Esélyük sem volt a füredieknek a Csurgó vendégeként

Rendkívül gyengén kezdte a Csurgói KK elleni meccset a Balatonfüredi KSE, s ez mindjárt el is döntötte a kézilabda NB I rájátszásának péntek esti rangadóját.

Horváth Gábor

Csurgó–BKSE 31:19 (16:4)
Nagyatád, 500 néző. V.: Bán, Szloska.
Csurgói KK: Pallag – Gebhardt 3, CAVOR 6, Szöllősi Sz. 1, VADKERTI 4, Lele 2 (1), Gazdag 5 (3). Csere: Balogh (kapus), Ratajec 2, HERBERT 1, Borsos, Nagy 1, Pordán 1, Ostroushko 3, Oláh 2. Edző: Sótonyi László.
Balatonfüredi KSE: Székely – Iváncsik 4 (3), Faluvégi 1, Vasvári, Gerdán, Vilovski, Bóka 2. Csere: Borbély (kapus), Juhász 3, Zdolik 2, Szöllősi B., Gábori 1, Győri 2, Grigoriev 2, Nemes 1, Németh 1. Edző: Csoknyai István.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc.
Hetesek: 4/4, ill. 4/3.

A Balatonfüredi KSE (Uros Vilovski) enerváltan kézilabdázott (Fotó: Penovác Károly)

A csurgóiak albérletben, Nagyatádon fogadták a Balaton-parti együttest. Az elmúlt időszakhoz hasonlóan rosszul kezdte a Füred a játékot, az ötödik percben egy hetessel került legközelebb a Csurgóhoz, 3:1. Az időkérés és a cserék sem segítettek, a vendégek a 12. percben lőtték az első akciógólt, 8:2. Azt sem tudta a BKSE kihasználni, hogy a hazaiak többször is gólcsendet tartottak. A 20. percben már tíz volt a két együttes között a különbség.

Szünet után minden úgy folytatódott, ahogyan az első félidőben abbamaradt. A vendégek segítségére a nagy előny birtokában alábbhagyott a csurgói lendület.

Sótonyi László: – Rendkívül motiváltan játszottunk, megvalósítottuk elképzeléseinket. A vártnál könnyebb győzelmet szereztünk.

Csoknyai István: – Rendkívül fáradtak vagyunk, védekezésünkből hiányzott Bánhidi és Ligetvári. Zdolikon meglátszik a hosszú kihagyás. Egyetlen pozitívum, hogy a második félidőt döntetlenre hoztuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!