Sport

2015.01.30. 15:45

Az 1. Futsal Club Veszprém kötelező meccs előtt áll

Veszprém - Remek mérkőzés volt, igazi propagandája a magyar futsalnak. A két csapat fantasztikus estét varázsolt a közönségnek.

Horváth Gábor

A fenti mondatok Madarász János szájából hangzottak el, a veszprémi futsalcsapat edzője hozzátette: komoly fegyvertény, hogy együttese képes legyőzni a bajnokot.

Mint ismeretes, az 1. FC Veszprém (ebben a szezonban már második alkalommal) hétfőn két vállra fektette az NB I-es bajnoki címvédő Berettyóújfalut. Madarász János kiemelte, fontos, hogy az előttük álló alakulatok ellen sorozatban jól tudjanak teljesíteni. A szakember a folytonosságot hangsúlyozta. És valóban, az 1. FCV teljesítménye idén igencsak kiegyensúlyozott, ami jó jel a közelgő rájátszás előtt.

Tatai Józsefék (középen) legutóbb a bajnokot győzték le, ismét Fotó: Penovác Károly

A harmadik helyen álló bakonyiak hétfőn az utolsóelőtti Szegedet fogadják (Március 15. úti csarnok, 18.30). A kötelezőnek mondott meccsek mindig nehezek. - Nem könnyű ilyenkor magas szinten pörögni, oda kell figyeljünk rá, hogy a koncentrációnk ne csökkenjen jelentősen - mondta a szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!