Sport

2017.03.16. 19:40

Folytatódik-e a veszprémiek jó sorozata?

Pápa, Veszprém - A listavezető Hoya Pannon Egyetem Veszprém Sopronba látogat, míg a Motax KC Pápa hazai pályán folytatja a bajnokságot a férfi kosárlabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

Továbbra is elképesztő formát mutat a Hoya Pannon Egyetem Veszprém együttese, amely sorozatban tizennyolcadik győzelmére készül Sopronban. A hűség városának együttese az idén nem úgy szerepel a pontvadászatban, ahogy eddig tette ezt, így csak tizenegyedik helyen áll a táblázaton. Ráadásul az utolsó öt meccsét is fiaskóval zárta, így a bakonyiak természetesen esélyesként utaznak.

Mérész Csaba vezetőedző csapata látva a következő ellenfeleket, jó eséllyel pályázik az alapszakasz-győze-lemre. Persze ehhez pénteken Sopronban is be kell gyűjteniük a tizennyolcadik győzelmet.

A veszprémiek (a képen Helmeczi András) bizakodva várják a soproni kirándulást Fotó: Penovác Károly

A Motax KC Pápa csapnivaló teljesítményt mutatott az MTK Törökbálint otthonában (104:41), ami után érthető, hogy Vajda József szakvezető tanítványai szeretnék megmutatni, véletlen botlás volt részükről és sokkal többre képesek, mint amit legutóbb nyújtottak.

Az idén a felsőházba igyekvő, jelenleg negyedik helyezett Agrofeed Széchenyi Egyetem Győr ellen azonban senki sem számíthat sétagaloppra, így a Motaxnak is alaposan fel kell kötni azt a bizonyos alsóneműt, ha szeretné kiköszörülni a csorbát.

A Pápa már nem tud kiesni a nyolc közül, de egy újabb sikerrel akár két helyet is előrébb léphet, a hatodikra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!