Sport

2016.08.29. 09:11

Duplázó-dömping: Íme, a Napló e hétvégi válogatottja!

Veszprém - Rengeteg gól született a foci megye I 3. fordulójában. Előre szólunk, nem tudtuk mindegyik duplázót beválogatni a hétvége csapatába. Az egyik gólzáporos meccsről videó is van!

Horváth Gábor

A várpalotaiak Ugodról vitték el a három pontot (0:2), nem kis részben kapusuk, Kerekes Bence, illetve a már az ötödik percben betaláló Kaufmann Attila remek teljesítményének köszönhetően.

Az Úrkút SK harmadik meccsét is behúzta, a tavalyi ezüstérmes rangadót nyert, az első két körben szintén hibátlan Ajka Kristályt fektette két vállra (1:0) Pávlicz Péter góljával. A középpályás mellett a rutinos hátvéd, Marics Máté is kiemelkedően futballozott. Ahogyan az egész csapat dicsérhető.

A Devecser a hajrára darálta be (4:0) a már a 28. percben megfogyatkozó Gyulafirátótot, ketten is dupláztak, közülük Szélessy Pétert válogattuk be a hétvége legjobbjai közé.

A 4:2-re végződött Almádi-Csetény meccset Hoffer Levente alapozta meg két találatával, mellette Dévényi Márk játszott kiemelkedően.

Az Öskü idegenben ütötte ki a pétfürdőieket, a 7:0-ás sikerből Talián Krisztián két góllal vette ki a részét (mellett Horváth és Barcza is duplázott).

A Fűzfői AK Humli Péter duplájával nyert (2:1) az FC Zirc-Dudar ellen, nem is akárhogyan, a hazaiak már a 2. percben gólt kaptak, s később emberhátrányban fordítottak. A mezőny legjobbja Espár Csaba volt.

Humli Péter, a balatonfűzfőiek támadója a forduló egyik duplázója (Fotó: Stiger Ádám)

A pápaiak Bolla Gergő góljával szereztek vezetést Tihanyban, ez volt az első hivatalos bajnoki találat a félszigetiek új pályáján, a Perutz FC 3:2 arányban győzött.

A forduló kegjobbjai a labdarúgó megyei első osztály 3. köréből,

Kapus:
Kerekes Bence (Várpalotai BSK)

Hátvédek:
Dévényi Márk (Balatonalmádi)
Kaufmann Attila (Várpalotai BSK)
Marics Máté (Úrkút SK)
Bolla Gergő (Perutz FC)

Középpályások:
Szélessy Péter (Devecser)
Pávlicz Péter (Úrkút SK)
Hoffer Levente (Balatonalmádi)
Espár Csaba (FAK)

Csatárok:
Talián Krisztián (Öskü)
Humli Péter (FAK)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!