Sport

2015.10.15. 16:29

Pici pólósok nagy sikere

Balatonfűzfő - A hétvégén két meggyőző sikerrel rajtolt a Balaton Vízilabda Klub Baby csapata is a Dunántúli Vízilabda Ligában.

Heffler Péter

A Balaton Vízilabda Klub baby korosztálya (2005-ben és később születettek) is remekül kezdte a 2015/ 2016-os idényt, miután két győzelemmel zárta a Dunántúli Vízilabda Liga első fordulóját Kaposváron.

A BVK Baby csapata két győzelemnek örülhetett Kaposváron
Fotó: Nagy Balázs

A Balaton-partiak előbb 13:8-ra verték a Dunaújváros csapatát, majd kiélezett küzdelemben, 10:8 arányban a Pécset is legyőzték. A Nagy Benedek, Csomai Dominik, Kővári Máté, Di Croce Dávid Mattia, Király Csenge, Klespitz Milán, Maser Márk, Kiss Barnabás, Müller Zsombor, Szanyi Dávid összetétű gárda minden tagja dicséretet érdemel, hiszen jóval nagyobb múlttal rendelkező egyesületek csapatai ellen szerezték meg mind a hat pontot, ráadásul úgy, hogy jó pár játékos élete első vízilabda-mérkőzésén ugrott vízbe.

A BVK legkisebbjei legközelebb hazai környezetben játszhatnak majd, mivel a következő játéknapot november 7-én Balatonfűzfőn rendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!