Sport

2013.12.04. 18:35

Csak a siker aránya volt kérdés

Biztosan gyűjtötte be a két pontot az MKB–MVM Veszprém KC szerdán a Cegléd otthonában a kézilabda NB I-es bajnokságban.

Horváth Gábor

Természetesen ezúttal is csak az volt a kérdés, mekkora arányú sikert arat a magyar bajnoki címvédő.A mérkőzés 25:40-re végződött.

Ligetvári Patrik mellett ezúttal Gyene Norbert került keretbe a veszprémi utánpótlás képviselői közül. Csapatban volt Nagy László is, a kapitány hétfőn a junior válogatott elleni találkozón tért vissza térdsérülése, illetve két hét kihagyás után.

A vendégek három találattal nyitottak és elég gólerősen játszottak a folytatásban is. Iman Jamali és Iváncsik Gergő volt a legaktívabb, előbbi hatszor, utóbbi négyszer talált be az első harminc percben. A ceglédiek a 15. percig tartották magukat, akkor egy gól (8:9) volt mindössze a különbség. A bakonyi védekezés kevésbé volt szigorú, de a meccs ezt bőven elbírta.

A második félidőben sem változott a helyzet, a szépszámú közönség igazi gólesőt láthatott és remekül szórakozott. Vendégoldalon elsősorban Renato Sulic kézilabdázott eredményesen. Az MKB–MVM legközelebb pénteken lép pályára, az Orosháza csapatát fogadja.

Eredmény: Cegléd–Veszprém 25:40 (14:20). A legjobb góllövők: Bíró 7, Perisic 4, ill. Iváncsik G. 8, Jamali és Sulic 7-7, iváncsik T. 6.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!