Sport

2013.10.25. 10:30

Nehéz helyzetben az NB III-as csapatok

Az NB III-as labdarúgó bajnokságban mindkét Veszprém megyei alakulat idegenben igyekszik gyarapítani eddig nem túl sok pontjainak a számát.

Novothny Ottó

A mezőnyben az utolsó a Körmend 4 ponttal, őket négy tíz pontos társulat előzi meg. A Diósd, a Dorog, a Veszprém és a Balatonfüred. 

Körmend (16.)–VFC (14.)

– Sajnos legutóbb előjöttek a tavalyi hibáink, amikor rendre az utolsó pillanatokban voltunk képesek pontokat veszíteni – kezdte Jugovits Lajos a Veszprém FC szakvezetője.

– Olyan csapattal ikszeltünk, amelyik a kapunkig nem jött el 90 perc alatt. Természetesen nem is lehet más célunk, mint az utolsó helyezett otthonában javítani és begyűjteni mindhárom pontot. Ez akkor is így lenne, ha nem a sereghajtó ellen lépünk pályára, de ez különösen fontossá teszi a győzelem kiharcolását.

Dorog (13.)–BFC (15.) 

– Természetesen örültünk a győzelemnek – jelentette ki Pető Tamás a Balatonfüred mestere, utalva a Tököl elleni nyerésre.

– Jó első félidő után, kritikán aluli másodikat produkáltunk, de hát ilyenért is jár a három pont. Hiába játszottunk korábban végig jól, ha kikaptunk. A Dorog, vagyis a tavalyi bajnok vendégeként mindent meg kell tennünk a győzelemért, mert ez életben vágóan fontos. Mindkét csapat tíz pontos, vagyis amelyik közösség megnyeri a mérkőzést, az egyértelműen el tud kissé szakadni a tabella hátsó felétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!