SÉTA

2013.04.24. 08:57

Születésnapján tudta meg a jó hírt Adrienn

"Nem gondoltam volna, hogy az én írásomat választják ki a legjobbnak, de nagyon megörültem, főleg azért, mert pont születésnapomon tudtam meg a jó hírt."

Halmos György

Kecskés Adrienn, a 18 éves fiatal lány a Reguly szakképző 11Sz osztályába jár, ha végez, akkor szállítmányozással, logisztikával foglalkozó szakember lesz. Érdeklődésünkre elmondta: nem látta a március 20-ai számot, amiben szerepelt, hogy ő nyerte meg az aranytollat, csak az látta, amikor Müller Anikó programvezető közölte vele a hírt.

- Meglepetésként ért ez a hír, bár nagyon szerettem volna, ha az én írásomat találják a legjobbnak. A Szent Bernát idősotthonban eltöltött foglalkozás, ami alapján tulajdonképpen a cikket írtam, nagyon kellemes élményekkel töltött el. Én nagyon szeretek az idősekkel beszélgetni, mindenféle dologról lehetett velük szót váltani. Úgy vettem észre, hogy ők is kedvelik a mi társaságunkat, vagyis kölcsönös volt az érzés. Legközelebb anyák napja alkalmából megyünk ki hozzájuk.

Kecskés Adrienn Barták Péter főszerkesztőtől veszi át a az aranytollat és az oklevelet, a diák mellett Müller Anikó kurzsuvezető

- Tulajdonképpen Müller Anikó érdeme, hogy részt vehettem a programban; az első, Szent Bernát otthonban történt látogatásunk után írtunk élményeinkről, ez Müller Anikóhoz is eljutott és ő kért meg, hogy vegyek részt a programban. Nekem tulajdonképpen nagyon megtetszett a Séta-program, már ősszel jeleztem, hogy ha indul újabb kurzus, akkor szeretnék részt venni abban. A média világa, az újságírás egyébként nagyon tetszik, gondolkodtam azon is, hogy ilyen területen folytassam majd tovább, de még nem dőlt el semmi. Az írott sajtó közelebb áll hozzám, mint az elektronikus. A fiatalok nagyon sokat interneteznek, lógnak a közösségi oldalakon, mint ahogy a többik, én is foglalkozom ezzel. Ugyanakkor én nagyon szeretek olvasni, nekem nem mindent jelent a világháló.

Most például a Hős legendája című, sorozatfilmből készült könyvet olvassa, a következő is be van már készítve, az pedig az Alkonyat széria lesz - árulta el.

Adrienn elmondta, hogy korábban atletizált, és kézilabdázott, most leginkább a zirci Wings DC dartsklubban dobálja nyilakat és kedveli a sportág nagy öregjét, egyik legsikeresebb alakját, Phill Taylort. Hétvégén barátjával sétálnak, cukrászdába járnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!