Rendőrségi

2014.04.04. 10:22

Vádemelési javaslat sportszerkereskedő ellen

Csalás vétség miatt lefolytatott büntetőeljárás iratait küldte meg a napokban a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Egy sportszereket forgalmazó cég képviselője ellen indult eljárás 2014. február 10-én, mert nem szállította le a 2011. évben alapítványi támogatással rendelt kézilabda kapukat az egyik helyi iskolának. Az intézménytől a kereskedő előleget vett föl, de a kézilabda kapukat nem szállította. A megrendelő az eltelt három év alatt többször számon kérte a kereskedőn, hogy miért nem teljesít. Többszöri szállítási időpont módosítás, ígérgetés után pedig már a cég képviselőjét sem lehetett elérni.

A cég képviselője, egy 41 éves balatonföldvári lakos ellen csalás vétség megalapozott gyanúja miatt indított vizsgálatot a Balatonalmádi Rendőrkapitányság. A büntetőeljárást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyiratot vádemelési javaslattal megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!