Rendőrségi

2014.04.16. 16:38

Tűzoltói beavatkozások Veszprém megyében az elmúlt héten

Veszprém megyében az elmúlt héten 29 alkalommal riasztották a tűzoltókat káreseményhez.

Ebből 13 esetben vonultak műszaki mentésre és 9 alkalommal kellett tűzesetnél beavatkozni. 7 esetben érkezett a tűzoltóságok híradóügyeletére téves jelzés.

Április 7-én reggel 9 órakor érkezett a jelzés, miszerint a 8-as számú főúton Somlóvásárhelynél két tehergépkocsi összeütközött, melynek következtében az egyik az árokba csúszott. Az ajkai hivatásos tűzoltók egy gépjárműfecskendővel vonultak a helyszínre, akik a tehergépjárművek áramtalanítását végezték. A baleset kapcsán személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben.

Április 9-én reggel 6:43 órakor érkezett a jelzés ügyeletünkre, miszerint Öskü és Várpalota között egy kisteherautó pótkocsija felborult, és forgalmi akadályt képezett. A helyszínre a pétfürdői tűzoltók vonultak egy gépjárműfecskendővel, valamint riasztották a veszprémi darut is. Személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben.

Április 10-én kora délután érkezett a jelzés, miszerint Nagyesztergár közelében egy személygépkocsi megcsúszott a vizes úton és az oldalára borult. A baleset következtében egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. A zirci önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre egy gépjárműfecskendővel, akik áramtalanították a gépkocsit. A műszaki mentés ideje alatt rendőri irányítás mellett, fél pályán haladt a forgalom.

Április 10-én délután fél hétkor érkezett a jelzés ügyeletünkre, miszerint Nagyesztergáron egy személygépkocsi kerítésnek ütközött. A baleset következtében egy személy súlyos sérüléseket szenvedett. A zirci önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre egy gépjárműfecskendővel, akik áramtalanították a gépkocsit, valamint megszüntették az üzemanyagfolyást. A műszaki mentés ideje alatt fél pályán haladt a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!