Rendőrségi

2014.12.21. 08:12

Motoros fűrészt loptak

Vádemelési javaslattal zárult annak a 27 éves nemeshanyi férfinak és fiatalkorú társának az ügyében folytatott nyomozás, akik az eljárás adatai szerint 2014 októberében egy családi ház melléképületéből tulajdonítottak el egy motoros láncfűrészt.

A sértett felesége értesítette a rendőrséget 2014. október 13-án 19 óra körül, hogy nemeshanyi otthonukba hazaérkezve döbbenten vette tudomásul, ingatlanuk melléképületének lakatpántját valaki lehajtotta, bement a szerszámtárolóba és elvitte a több tízezer forint értékű szerszámgépet.

Molnár Zoltán r. főtörzszászlós körzeti megbízott adatgyűjtése során olyan információkhoz jutott, melyek alapján feltételezhető volt, hogy a bűncselekményt a 27 éves nemeshanyi O. Zoltán és 17 éves zalaegerszegi társa követte el. Két nappal később a település egyik utcájában igazoltatták a két férfit, előállították őket a Sümegi Rendőrőrsre, majd ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult. A nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság Sümegi Rendőrőrsének Nyomozó Csoportja a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprém Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!