Rendőrségi

2014.12.14. 17:53

Kisgyermekes családot zaklatott egy férfi az ajkai pályaudvaron

Tettlegességig fajult annak a férfinak a cselekménye, aki egy kisgyermekes családot követett az ajkai autóbusz pályaudvaron.

A nyomozás adatai szerint 2014. november 13-án 22.00 óra körül B. I. ajkai lakos a helyi buszpályaudvar peronján szidalmazni kezdte az ott várakozó sértettet és annak családját – feleségét és kiskorú gyermekét – akik a további konfliktus elkerülése érdekében a váróterembe mentek.

A 49 éves gyanúsított további szidalmak mellett követte a családot, akik emiatt visszasétáltak a pályaudvar érkezési oldalára. B. I. ismét utánuk ment, ahol már támadólag lépett fel, ütött, rúgott a család felé, de ezt a támadást a sértettnek sikerült elhárítania. A rendőrjárőr rövid időn belül a helyszínre érkezett, és azonosította a támadót.

A gyanúsítottal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást az Ajkai Rendőrkapitányság befejezte, és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!