Rendőrségi

2014.07.21. 11:06

Játszótéren verekedett össze a két nő

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban zárt le egy csoportos garázdaság bűntett és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozást négy csetényi lakos ellen.

A nyomozás során megállapított adatok alapján 2014. április 18-án egy csetényi játszótéren F. A. előzetes szóváltást követően tenyérrel arcul ütötte F. G.-t, aki ezt viszonozta támadójának. Ezt követően a 22 és 28 éves nők dulakodni kezdtek, kölcsönös ütötték és rúgták egymást. A verekedésbe bekapcsolódott két férfi, N. R. 24 éves és N. T. 27 éves helyi lakos is, akik egymást illetve a nőket is bántalmazták. N. T. ellen egy 2014. március 15-én történt verekedés miatt is folytattak nyomozást.

A gyanúsított ekkor egy csetényi nőt fenyegetett azzal, hogy megöli, majd a védelmére kelő férfit többször megütötte és megharapta, amitől a sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, zaklatás vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte. A keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!