Rendőrségi

2015.01.29. 10:14

Fűtéscsöveket, radiátorokat fűrészelt le, a lábnyomai buktatták le

A pontos adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül rendőrkézre került a fűtéscsöveket és radiátorokat eltulajdonító devecseri férfi.

A hideg idő és a vastag hótakaró sem ijesztette meg H.J.-t, aki 2015. január 28-án egy devecseri telephelyre ablakbenyomás módszerével bejutott és ott fűtéscsöveket, valamint radiátorokat fűrészelt le. A közel 500.000 forint értékű levágott fém tárgyakat eltulajdonította és azokat egy ajkai méhtelepen leadta.

(Fotó: rendőrség)

A bejelentést követően Vajda Sándor rendőr törzszászlós és Kozma Krisztián rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízottak a helyszínen adatgyűjtést végeztek, az épületet körbejárva lábnyomokra lettek figyelmesek, melyek az egyik közeli családi házhoz vezettek. A házhoz érve igazoltattak egy férfit, majd a házkutatás során előkerült több méhtelepi vételi jegyzék, melyek lefoglalásra kerültek.

H.J.-t előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi ellen az Ajkai Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!