Rendőrségi

2014.07.30. 14:57

Eltüntették az eltulajdonított quad alvázszámát

Ismeretlen tettest jelentettek fel, aki 2014. június 26-a és 28-a közötti időben felsőőrsi telephelyről tulajdonított el egy rendszám nélküli quad motorkerékpárt.

A feljelentést követő információgyűjtés eredményeként a cselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható balatonfüredi É. R. 20 éves, M. L. 19 éves és 17 éves fiatalkorú társukat előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásuk során mindannyian elismerték tettüket. Az ügyben tartott házkutatásokon a nyomozók megtalálták az időközben szétszerelt jármű darabjait. Kiderült, hogy az alvázszámot sarokköszörűvel eltávolították. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség és egyedi azonosító jellel visszaéléssel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte. Az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!