Rendőrségi

2014.02.05. 10:09

Elhagyta a baleset helyszínét az ittas sofőr

Csak haza akarta vinni a szolgálati tehergépkocsit az a sofőr, aki útközben egy másik teherautónak ütközött. A vezető a helyszínről még a rendőrök megérkezése előtt eltávozott.

A Zirci Rendőrőrs járőrei kutatták fel azt a 26 éves helyi férfit, aki 2013. november 21-én 21 óra 40 perckor Nagyesztergár belterületén az általa vezetett tehergépkocsival lehajtott az útról és az út mellett szabályosan parkoló tehergépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a tehergépkocsit hátralökte, amely a hátuljával egy telefon-doboznak majd egy épület kerítésének ütközött. A vétkes vezető azelőtt távozott, hogy a közlekedési rendőrök odaérkeztek volna. A gyors adatgyűjtés eredményeként a Zirci Rendőrőrs járőreinek sikerült felkutatni a tettest, aki elismerte cselekményét.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a Veszprémi Járási Ügyészségre küldte meg bíróság elé állítási javaslattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!