Rendőrségi

2013.10.09. 08:15

Elfogták az ajkai garázsfeltörőt

A 20 éves férfi szeptember 29-én hajnalban a Zagy téren lévő garázsok egyikébe tört be, ahonnan termékmintákkal teli bőröndöket és dobozokat vitt el.

veol.hu

Az Ajkai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2013. szeptember 29-éről szeptember 30-ára virradóra betört Ajkán, a Zagy téren lévő garázsok egyikébe. A tolvaj lefeszítette a helyiség ajtajának lakatját és onnan több bőröndöt, illetve kartondobozt tulajdonított el, amelyekben a 34 éves területi képviselő cégének promóciós termékeit – kenőanyagok és olajok, vegyi anyagok, tisztítószerek, szerszámok termékmintáit – tartotta.

(Fotó: rendőrség)

Az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként az elkövető néhány napon belül rendőrkézre került. Az Ajkai Rendőrkapitányság nyomozói 2013. október 3-án gyanúsítottként hallgatták ki a 20 éves B. Gábor József ajkai lakost, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését. A bűnügyes kollégák a férfi lakásán megtalálták és lefoglalták a lopott tárgyakat, így a sértett kára maradéktalanul megtérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!