Rendőrségi

2017.04.26. 17:32

Kerékpárt és fűnyírót lopott a fiatalkorú?

DEVECSER - Néhány napon belül visszakapta a tulajdonos az ellopott kerékpárjait és fűnyíróját - tájékoztatta lapunkat Borsath-Lelkes Beáta rendőr törzsőrmester.

Penk Tímea

Egy helyi lakos tett bejelentést nemrégiben a Devecseri Rendőrőrsön: a melléképületből a lakatot lefeszítették és eltulajdonítottak két biciklit és egy fűnyírót.

- Noha senki nem látta a bűncselekményt, a jó információknak köszönhetően az adatgyűjtés során megállapítottuk, hogy feltehetően kinél lehetnek az eltulajdonított eszközök. Egy fiatalkorú személynél találtuk meg a melléképületben a kerékpárokat, az ágy alatt pedig a fűnyírót - számolt be Borsath-Lelkes Beáta. A fiatalember és felnőtt társa elismerte tettét.

- A fiatalkorú gyanúsított ügyében a későbbek során a fiatalkorúak ügyészsége jár el - ismertette a nyomozó. Hozzátette: sokszor a rossz társaság is beleviheti bűncselekményekbe az egyébként jogkövető fiatalokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!