Rendőrségi

2017.04.04. 18:28

Világítás nélkül, ittasan vezetett Pápán

Pápa – Bíróság elé állítási javaslattal zárult egy ittasan, világítás nélkül közlekedő pápai gépjárművezetővel szemben folytatott rendőrségi nyomozás.

Polgár Tibor

A rendelkezésre álló adatok szerint március 5-én 3 óra 35 perckor világítás használata nélkül közlekedett személygépkocsijával Pápán a 25 éves B. Norbert helyi lakos – írja a police.hu. Az intézkedő rendőrök ellenőrzés alá vonták a járművet és az azt vezető személyt. A 25 éves férfival szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív eredményt mutatott, így a járőrök a sofőrt további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészséghez a Pápai Rendőrkapitányság. A világítás használatának elmulasztása miatt a férfi ellen szabálysértési eljárás is indult – olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!