Receptek
2013.05.04. 07:43
Halkrokett recept
Olvasónk Pődör Tiborné receptje
Hozzávalók:
1 közepes hal (lehet fagyasztott is)
1-2 db zsemle
tej
1 fej vöröshagyma
olaj
1-2 egész tojás
citrom
só
bors
majoránna
Elkészítés:
Főzzük meg a halat sós vízben (ha szálkás,szedjük ki a szálkáit). Daráljuk át húsdarálón,1-2 tejbe áztatott, kicsavart zsemlével együtt.Keverjünk hozzá kevés finomra vágott hagymát, zsiradékot, 1-2 tojást, csöpp reszelt citromhéjat,törött borsot, sót és majoránnát. Készítsünk az anyagból hosszú kolbászkákat,amiket felvert tojásba, majd zsemlemorzsába mártva süssünk ki pirosra.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre