Púder Nélkül

2014.07.11. 10:15

Virágminták, csíkok, pöttyök - Az idei nyár kedvelt fürdőruhái

Az idei nyáron nagyon szép színes a bikini választék. Bátran válogassunk a különféle színű, mintájú és szabású fürdőruhák között.

Tóth B. Zsuzsa

A pink, a narancs, a kék mellett hódít a zöld szín is. Ugyanakkor a neonszíneknek ugyancsak sikerült betörniük, jól mutatnak, szinte világítanak a szépen lebarnult bőrön. Pöttyösben, csíkosban, szívecskés miuntával is megtalálhatóak az idei fürdőruha kínálatban.

A tengerész csíkos idén kék-fehér-pirosra változott, utóbbi színnel jól feldobták a tervezők a jól befutott duettet. A virágmintás és a pöttyös pedig még mindig divatos, kiegészült viszont kis masnikkal, apró fodrokkal. Fiatalos megoldás a fodros, húzott szélű bugyi. Újdonság a horgolt bikini, ahol az anyag van előtérben. Szinte csak fekete vagy fehér színben viselik a lányok, hölgyek.

Borsosné Tóth Szilvia a strandoláshoz a két részes, vidám, színes bikiniket részesíti előnyben (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

A pánt nélküli fazonok hódítanak, ideálisak a napozáshoz, de úszásnál szintén biztonsággal hordhatóak az egyszerűen feltehető pánttal. Nagyon sok szép színes háromszög fazonú bikinit már nem csak B, hanem C, sőt, D kosárral szintén vásárolhatunk. Viszont ezek a merevítős fazont még mindig nem tudták háttérbe szorítani.

A D, E kosárral idén újra a stabil, merevítős, vagy vékony, szivacsbéléses fazont választják inkább a strandra készülő hölgyek. A kivehető szivacsbetét mellett itt is megjelent a melltartóknál bevált gél push-up. Az egyberészes fürdőruhák esetében a harsány színek már leköszönőben vannak. Sokkal inkább az elegánsabb, letisztultabb színeket kedvelik a hölgyvásárlók.

A fekete-fehér, valamint a fekete-krémszín változatok kisebb ékszerdíszítéssel a tankinik választékát ugyancsak bővítik. A hasszorító bélés pedig még a nagy méretek esetén is biztosítja az alakformáló hatást. A férfi fürdőruha divat terén változást a nadrágok hosszában láthatunk ezen a nyáron. Rövidebbek lettek a nadrágszárak, a színeket, mintákat illetően pedig a kockás mellett az egyszínű anyagok szintén visszatértek.

A szűk boxer is rövidebb lett, sokkal kényelmesebbé téve a fürdést, úszást. Nem beszélve arról, hogy a férfiak lába jobban lebarnulhat.

A kisfiúk divatja követi a felnőttekét. Színeiben ugyan világosabbak az apró napdrágok, de fazonban a kicsik is a boxereket kedvelik. Azok csípő fazonúak és gyorsan száradnak. Ezért érdemes lenne a férfiaknak is mindinkább fürdőnadrágot választaniuk a a rövidnadrág helyett a strandoláshoz.

Bokor Hajnalka üzletvezető szerint a kislány-bikinik az idei nyáron is követik a felnőtt női fürdőruhák divatját mind színekben, mind fazonokban. Viszont az apró darabok a nagyoknál fodrosabbak, élénkebb színűek, a kis masnikkal pedig igazán bájossá varázsolják azokat a tervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!