Pápa

2014.09.13. 18:05

Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál - Fittyet hánytak az esőre

Pápa - A zuhogó eső sem tudta elrontani a jó hangulatot a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál szombati napján az Esterházy-kastély udvarán.

Polgár Tibor

A Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztiválról természetesen a különböző borrendek tagjai sem hiányoztak. Fotó: Polgár Tibor

Már pénteken nyilvánvaló vált, hogy nagyon sokan kíváncsiak a pápai borfesztiválra, a nagyszabású rendezvénynek otthont adó kastélyudvar szinte zsúfolásig megtelt a hivatalos megnyitóra. Az érdeklődés szombaton sem apadt, és ugyan az eleredő égi áldás kissé belerondított a buliba, a nagyméretű rendezvénysátornak köszönhetően – egy kivétellel – minden programot meg tudtak tartani.

A zenés produkciók mellett többek között játszóház, kézműves műhely, mesejáték is színesítette a felhozatalt. Koncertet adott a Debrecen Big Band és Pápa Város Fúvószenekara, egyedül a The Swing Sisters műsora maradt el.

Péterfy Bori és zenekara Pápán is igazolta jó hírét, a rendkívül erős kisugárzású énekesnő vezetésével olykor igencsak forró hangulat kerekedett a zsúfolásig megtelt rendezvénysátorban. Az estét a Cimbaliband Vidámpark fellépése zárta.

Péterfy Bori és zenekara olykor igencsak forró hangulatot teremtett a zsúfolásig megtelt rendezvénysátorban (Fotó: Polgár Tibor)

Vasárnap a megszokott kísérőprogramok mellett vándormutatványosokkal bővül a gasztronómiai élvezetek köré épülő fesztivál kínálata. A közönséget operettparádé szórakoztatja majd Oszvald Marika és Peller Károly, a Budapesti Operettszínház művészeinek előadásában, majd zenél a Veszprémer Klezmer Band, a Budapest Bár, végül pedig a Friends együttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!