Pápa

2014.04.17. 20:02

Modellautóverseny Homokbödögén

Homokbödöge - A Pápai Modellező Egyesület /PAME.RC/ országos versenyére április 12-13-i hétvégén csaknem nyolcvan nevezést regisztráltak a rendezők.

Németh István

A Homokbödöge-Lovászpatona labdarúgó mérkőzés bírája elképedve nézte  az autótömeget, a sátortábort meg a lacikonyhát a futballpálya mellett. Ekkora ünnepségre nem számított a megye IV-ben szereplő csapatnál. Egy kicsit csalódott, amikor kiderült, nem focit nézni jöttek külföldről is. A  több dunántúli településen kívül  Debrecenből, Röszkéről, sőt még Szlovákiából is volt  résztvevő. Már szombaton egész napos szabadedzést tartottak, mert az alig egy éves pályát nem ismerték. Mindenki dicsérte a  kanyarokban bővelkedő, ugratókkal felüljáróval kombinált  „Bödöge ringet".

A résztvevők örömmel versenyeztek a sok dícséretet érdemlő „Bödöge ringben” (Fotó: Németh István)



Vasárnap délelőtt időmérő futamokon  alakult ki a rajtsorrend. A különböző kategóriák döntői délután kezdődtek, és már világítást kellett kapcsolni az utolsó körökre. A reflektorfényes eredményhirdetésen büszkén pózoltak a helyezettek autóik mögött. A nyolcvan versenyző öt kategóriában mérte össze ügyességét és tudását, közülük négy megyénkbeli -  Minorics Ernő és Minorics Roland csabrendeki, Háry János és Papp István veszprémi - modellező jutott dobogóra

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!