Olvasó

2013.06.11. 09:26

Segítettek a bajban

Az Alba Regia természetjárók székesfehérvári csoportja május 24-én Zircre ment kirándulni.

Programunkban az arborétumi séta előtt Hoffer Ildikó keramikus műhelyének megtekintése szerepelt. Megismerkedtünk a kerámiaszobrok készítésének folyamatával, megnéztük a műhely fölötti kis kiállítótérben a művésznő munkáit. Sajnos a csoportunk egyik tagja a lépcsőn lefelé jövet megcsúszott és leesett.

Felállni nem tudott, látszott a lábán, hogy nagy baj történt. A zirci mentők pár perc alatt a helyszínen voltak, megállapították, hogy a veszprémi kórházba kell vinni a balesetet szenvedő 74 éves túratársunkat, Maricát. Egyik fiatalabb társunk a mentővel ment Veszprémbe. Rövidesen jött a hír, a jobb boka három helyen eltört, és a műtét előtti vizsgálatokat végzik.

A balesetet szenvedő túratársunk nevében írom ezeket a sorokat a zirci mentőnek és a veszprémi kórház traumatológiai osztály orvosainak és nővéreinek. Köszönet a gyors, figyelmes munkáért, a segítőkészségükért, amit a beszállításnál, majd a vizsgálatok alatt, a műtét előkészítésénél, a műtét alatt és a gyógyítás, ápolás során tapasztalt túratársunk.

Dr. Kissné Sinka Klára,
Székesfehérvár


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!