Olvasó

2013.06.17. 11:18

El nem hangzott pohárköszöntő

A napokban sokat emlegették az almádi iskolaigazgatót, pedig nem sok van rábízva, nem így működik ma a világ!

xBalatonkenesén május 30-án adták át az új szociális intézmény épületét. A szervezők felkértek, hogy a 15 éves intézmény indulását támogató egykori kenesei polgármesterként az átadáson köszöntsem az intézményt. De az ünnepi beszédre felkért Kontrát államtitkár úr nemkívánatosnak ítélte jelenlétemet.

Kenese kisváros, sokan ismerték az előzetes tervet, s kérdeztek, miért nem hallották a pohárköszöntőmet? Ezt mondtam volna, ha lenne Kenesén szólásszabadság: Kedves keneseiek, tisztelt vendégek! Emelem poharam a ma átadott épület megvalósításában részt vállaló közreműködőkre! Tudjuk, mekkora kitartást igényel egy elképzelés megvalósítása, az összes akadály leküzdése. Évek óta azt látjuk, hogy minden új kurzus a korábbi terveket negligálja s ezzel megnehezíti a fejlődést. Kenese sem kivétel, ezért jó látni a pozitív példát, hogy a 15. évét ünneplő Szociális Ellátó Intézmény ciklusokon átívelő fejlődése, a 2009-ben megítélt támogatás okos felhasználásával, ma ilyen szép állomásához érkezett. Gratulálok az intézmény vezetésének, a képviselőknek, s kívánom, hogy a fejlesztés jól szolgálja a város és környéke lakosságát!

Kuti Csaba, 1990-1998 között kenesei polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!