Telekom Veszprém

2014.11.21. 13:15

Nagy játéka kérdéses

Veszprém - Szkopjében Carlos Ortega fejében is megfordult, hogy elveszíthetik a Bajnokok Ligája rangadót. Az emlékek még élénken élnek a csapatokban, de az MKB-MVM Veszprém szeretné megőrizni idei makulátlan mérlegét.

B. Virág Rita

A veszprémi kézilabda együttes másfél perccel a vége előtt még vesztésre állt a Vardar Szkopje otthonában, de aztán Mikler Roland bravúros védése után és Chema Rodrigez gólja, valamint Christian Ugalde labdaszerzése és Momir Ilic higgadt büntetőjét követően egy góllal megnyerte a csoportrangadót (23:24).

- Megfordult a fejemben, hogy veszíthetünk, de Mikler Roland a lehető legjobbkor fogta meg Brumen hetesét - kezdte Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém szakvezetője. - Úgy gondolom, ez a mérkőzés megmutatta, hogy morálisan is erősek vagyunk, hiszen nemcsak vert helyzetből álltunk talpra, hanem az egyik kulcsemberünk, Nagy László nélkül is nyerni tudtunk.

A Seha-Ligában a veszprémi csapat (a képen Ruesga) simán nyert a Vardar Szkopje ellen hazai pályán
Fotó: Penovác Károly

Mikler Roland, a bakonyiak kapusa úgy nyilatkozott, akár előny is lehet, hogy ilyen közel van egymáshoz a két mérkőzés.

- A Vardarban még benne van, hogy már egy megnyertnek hitt meccset bukott el, mi viszont pont az ellenkezőjét éltük át, ami óriási lelki erőt jelent - fogalmazott a kapus.

Bár a hét elején még úgy tűnt, Nagy László pályára léphet, jelen állás szerint bizonytalan, hogy játszhat-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!