Telekom Veszprém

2014.06.18. 12:10

MKB-MVM Veszprém KC - Gulyás hosszabbított

Veszprém - Két évvel meghosszabbította idén lejáró szerződését az MKB-MVM Veszprém KC magyar válogatott jobbszélsője, Gulyás Péter.

Horváth Gábor

A hírt szerdán a bakonyi klub jelentette be.

Gulyás Péter korábbi szerződése június 30-án járt volna le, az új kontraktus 2016. júnis 30-ig szól. Érdekesség, hogy Gulyás a magyar bajnok keretének egyetlen saját nevelésű játékosa.

A jobbszélső a magyar válogatott világbajnoki selejtezőjén, a szlovének elleni első mérkőzésen megsérült, ám ujja szépen javul.

A hírek szerint a nyár közepén induló felkészülést már el is kezdheti a klubcsapatával.

A veszprémi együttesből többen is kés alá feküdtek a 2013/2014-es idény végeztével. Az egyesület tájékoztatása szerint Iman Jamali térdét, Mirsad Terzic bokáját és Mirko Alilovic vállát megműtötték a közelmúltban.

Az iráni átlövő tíz hét múlva kezdheti meg az edzéseket, a bosnyák Terzic várhatóan gyorsabban hadra fogható lesz és a felkészülésbe már az elejétől kezdve belefoghat, a horvát kapus viszont hosszabb ideig kényszerül pihenőre. A június elsején Horvátországban operált Alilovic a jelenlegi állás szerint csak szeptember elején kezdheti el a tréningeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!