Lombard Pápa

2015.04.17. 13:49

Négymeccses gólcsendet törnének meg a pápaiak Újpesten

Pápa – Két egyaránt pocsék formában lévő csapat mérkőzik meg egymással vasárnap este az újpesti Szusza stadionban, ahol a lila-fehérek a Lombard Pápát fogadják a labdarúgó NB I 24. fordulójában.

Polgár Tibor

Lengyel Ferenc tanítványai a már kiesést jelentő 15. pozícióból tekintenek a hétvégi bajnokik elé. Az igencsak kényelmetlen helyezés legfőbb okozója a bakonyaljaiak égető gólszegénysége: az élvonalbeli mezőnyben a Lombard rúgta a legkevesebb gólt, 23 találkozó alatt 11-et. Ráadásul nem sok jele van a javulásnak, ugyanis a pápaiak pillanatnyilag immár négy bajnoki óta képtelenek bevenni az ellenfél kapuját pontosabban érvényes gólt nem tudtak szerezni ezen időszak alatt, les miatt több találatukat is érvénytelenítették.

A pápai labdarúgókra (balról jobbra: Jagodics, Vankó, Randjelovic és Stieber) nehéz meccs vár
Fotó: Penovác Károly

- Sajnos az egész szezonban jellemző ránk a gólínség - ismerte el Jagodics Bence, a Lombard Pápa utánpótlás-válogatott védője. - Folyamatosan gyakoroljuk a támadások építését és befejezését. A legutóbbi, Puskás Akadémia elleni meccsünkön szerintem nem játszottunk rosszul, több nagy helyzetet is sikerült kialakítanunk, csak éppen a gól hiányzott a játékunkból. Bízunk benne, hogy a soron következő mérkőzésünkön, az Újpest ellen végre megfordul a szerencsénk. Legalább egy pontot haza szeretnénk hozni a fővárosból - jelentette ki a 21 esztendős futballista.

Mint mondta, a budapesti lila-fehérek utóbbi időben mutatott eredménytelensége és rossz formája megtévesztő, az Újpest - különösen hazai pályán - rendkívül veszélyes csapat. - Több remek képességű játékosuk van, és gyors focira is képesek. Persze nem ijedünk meg tőlük, céljaink eléréséhez pontokat kell gyűjtenünk - fogalmazott Jagodics Bence. Az Újpest -Lombard Pápa összecsapás vasárnap 18.30-kor kezdődik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!