Kézilabda

2014.10.19. 16:52

BKSE: dicsőséges orosz hadjárat

Ledolgozta hátrányát és továbbjutott a balatonfüredi csapat a kézilabda EHF-kupában vasárnap az orosz Dinamo Asztrahán vendégeként. Végre bementek a helyzetek: Szöllősi egymaga 11 gólt szerzett.

Horváth Gábor

D. Astrahán–BKSE 20:25 (9:14)

Asztrahán. A vendégek gólszerzői: Bánhidi 1, Szöllősi 11, Vilovski 3, Faluvégi 1, Zdolik 2, Grigoriev 3, Iváncsik 4 (1). Kiállítások: 0, ill. 14 perc. Hetesek: 7/6, 2/1.

Kétgólos hátrányból várta a visszavágót a Balatonfüred KSE, amely hosszú túrát követően érkezett meg a csaknem háromezer kilométerre fekvő Asztrahán városába. A Balaton-partiak nem nyújtottak jó teljesítményt a párharc első meccsén, idegenben viszont sikerült javítaniuk. A BKSE magabiztosan irányította a találkozót. A második félidő közepén ugyan egyszer felzárkózott a Dinamo (15:16), de a vendégek tudtak váltani (16:22) és nem adtak esélyt ellenfelüknek. A füredieknél számos jó egyéni teljesítmény akadt. Székely és Borbély is remekül védett, Szöllősi Balázs pedig 11 gólig jutott.

Csoknyai István: – Óriási küzdöttünk, igazi csapatként funkcionáltunk. Hatékonyan védekeztünk és végre a helyzeteinket is jól értékesítettük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!