Kézilabda

2014.08.27. 18:30

Csoknyai mindenkinek lehetőséget adott a bajnoki rajt előtt utolsó meccsen

Balatonfüred - A Komlót fogadta szerdán felkészülési találkozón a Balatonfüredi KSE NB I-es kézilabdacsapata. Ez volt a fürediek utolsó edzőmeccse a bajnoki rajt előtt.

Horváth Gábor

A szintén NB I-es Komló látogatott Balatonfüredre szerda este. A BKSE új csapatára sokan voltak kíváncsiak, több mint kétszáz néző foglalt helyet a lelátón.

Csoknyai István mindenkinek játéklehetőséget adott (Fotó: Penovác Károly)

Az új szerzemények közül Iváncsik Tamás most lépett pályára először a füredi közönség előtt, a korábban vádlisérüléssel bajlódó szélső nem tudott a kapuba találni az egyébként hét góllal megnyerte találkozón. Csoknyai István edző forgatta a csapatot, váltogatta a játékmódokat, mindenki szerepet kapott. A legeredményesebb Zdolik Bence volt, az átlövő hétszer talált be, de ki kell emelni Székely Márton kapus teljesítményét is. Érdekesség, hogy a Szöllősi testvérek egymás ellen szerepeltek, Balázs hat gólt lőtt a hazaiaknál, bátyja, Bence a komlóiak színeiben kilencig jutott. Eredmény: BKSE Komló 30:23 (12:8). A hazaiak gólszerzői: Zdolik 7, Szöllősi 6 (1), Vilovski 5 (1), Bánhidi 3, Bánhidi, Faluvégi és Törteli 2-2, Németh, Juhász és Kovacsics 1-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!