Horoszkópok

2017.04.18. 13:38

Napi Horoszkóp - A Mérleg nagy lendülettel vág neki a céljai megvalósításának.

A Szűz ma nagyon makaccsá válik.

Kos (március 21.-április 20.) - Az üzleti életben a siker most önön múlik, a személyes hozzáállásán dől el, hogy eléri-e a nagy áttörést, amire vágyik. Most kisebb kockázatot is vállalhat, a szerencse is az ön kezére játszik.

Bika (április 21.-május 20.) - Sajnos olyan emberekkel hozza ma össze az élet, akikkel nem sikerült eddig jó kapcsolatot kialakítania. Próbáljon meg türelmes és engedékeny lenni, nehogy veszekedés robbanjon ki.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Sikerül egy olyan problémát is megoldania, amibe másoknak beletört a bicskája, és ezzel zajos sikert arat. Ne bonyolódjon viszont veszekedésekbe, mert ön húzná a rövidebbet.

Rák (június 22-július 22.) - Alkalmas a nap arra, hogy banki ügyletekkel foglalkozzon, és elintézze azokat a feladatait, amelyekkel húsvét előtt elmaradt. A nap folyamán biztosítson magának egy kis pihenőt.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nehezen indul neki a munkájának. Szinte minden tagjában érzi a rozsdát. Jó lenne egy kis életmódváltás. Például úgy, hogy reggelente tornázik kicsit.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ön nagyon makaccsá válik. Rámenősségét a környezete nehezen tudja majd elfogadni, ezzel idegesíti őket. Egy nagyon kellemetlen veszekedést is sikerül kirobbantania.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nagy lendülettel vág neki a céljai megvalósításának. A szerelme is mindenben támogatja, szinte szégyelli, hogy ön nem tud úgy a kedvében járni. Most önt szeretik jobban.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Kellemes napra ébred, és ma a munkahelyén is békén hagyják. Még egy kis lazításra is lesz ideje. Intézze el azt a néhány telefont, amivel a napokban elmaradt!

Nyilas (november 23.-december 21.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma még a munkahelyén is jól érezheti magát, és még azt is elérheti, hogy a kollégái, akikkel esetleg összeveszett, kiengesztelődjenek.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma kipihenten ébred, és kedvvel indul a munkahelyére. Vértezze fel magát: odabent nagy hajcihő várja. Ha megőrzi a nyugalmát, akkor jól kerül ki ebből a küzdelemből is.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Valami miatt nagyon izgul, folyton azon rágódik. Megoldást kellene találnia az élete eme problémájára, mielőtt még teljesen felmondják a szolgálatot az idegei.

Halak (február 21.- március 20.) - Jól alakulnak a munkahelyén a dolgok, és most sokat köszönhet annak, hogy ügyel a részletekre. A pontossága, precizitása és megbízhatósága végre a főnökének is feltűnik.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!