Hírek

2013.03.23. 17:21

Volkswagen konszern találkozó Veszprémben

Veszprém - Összetartó társaság a Volkswagen konszern által gyártott járművek tulajdonosa, akik a világ végéről is képesek elzarándokolni egy összejövetel kedvéért.

Tremmer Tamás

Nem a legjobb előjelekkel készültek a veszprémi VW konszern találkozóra, hiszen az elmúlt hétvégére meghirdetett összejövetelt a hóvihar „elfújta". Most szombaton pedig két autós találkozó is volt az országban. Ettől függetlenül közel 200 jármű érkezett Veszprémbe, így senki nem lehet elégedetlen. Császár Attila főszervező gondoskodott arról, hogy aki tiszteletét tette Veszprémben, tartalmasan is töltse a napját.

A meghirdetett programok között szerepelt kipufogó decibel verseny, méghozzá kettő kategóriában (diesel-benzines), tartottak autó szépségversenyt is, korosztályonként (10 éves koronként), a bátrabban pedig akkumulátor kitartó versenyen mérhették össze erejüket.

Érdeklődőből sem volt hiány, hiszen széles skálán mozogtak a felsorakoztatott autók. Egy léghűtéses VW Bogártól kezdve a Golf Cabrión át a legújabb Audi A8-ig bezárólag számtalan érdekességre bukkant az ember. A gyárilag elkészített verdák mellett ott voltak az odahaza kiglancolt, tuningolt kocsik is, az alakítgatásnak csak a merészség és a műszaki vizsga szabott határt.

S hogy mitől ismerszik meg egy VW-és? Ha elpusztul a kutyájuk. macskájuk, az megviseli őket ugyan, de mi az ahhoz képest, ha megkarcolják az autójukat: abba egyszerűen belebetegszenek.

Aki nem tudott belekóstolni a szombati találkozó hangulatába, annak sem kell sokat várnia, április 13-án márkafüggetlen autós találkozót tartanak Balatonfüreden, ahova mindenkit (el)várnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!