Hírek

2014.11.25. 08:57

Régi autójának rendszámát szerelte fel új gépkocsijára

Régi autójának rendszámát rakta fel a külföldön vásárolt új gépkocsijára egy 31 éves dabronci férfi, akit aztán 2014 októberében Gógánfa belterületén igazoltattak a rendőrök.

Nagy Zoltán törzsőrmester körzeti megbízott október 17-én 18 óra körül Gógánfán állított meg egy személygépkocsit és igazoltatta annak vezetőjét. Az ellenőrzés során megállapította, hogy a járműre felszerelt rendszám egy másik gépkocsihoz tartozik.

A dabronci férfi elmondása szerint autóját nemrég vásárolta Ausztriában, s mivel minél előbb ki szerette volna próbálni, az otthonában tartott rendszámpárt szerelte fel a gépkocsira.

S. I. ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt indult eljárás. Az ügyben folytatott nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a napokban befejezte, az iratokat vádemelés kezdeményezésével adta át a Tapolcai Járási Ügyészségnek.

Címkék#rendszám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!