Hírek

2013.04.22. 13:06

Megtalálták az eltűnt férfit

Zirci és veszprémi rendőrök, polgárőrök, más önkéntesek, valamint a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat tagjai, mentőkutyái keresték a település környéki erdőkben a szombaton dél körül eltűnt 52 éves férfit.

Halmos György

Hirschl János, a kutató-mentő szolgálat csoportvezetője érdeklődésünkre elmondta, több helyszínt is átkutattak, ahová a feltételezések szerint az 52 éves férfi mehetett, de hétfőn délig nem jártak sikerrel. Többek között megnézték azt a helyet is, ahol a férfit a családtagjai másfél évvel ezelőtt, akkori eltűnésekor megtalálták.

Mint Hajba Zsolt rendőr alezredestől, a zirci rendőrőrs parancsnokától megtudtuk, hétfőn kora délután történt fordulat az ügyben, amikor egy motorostól arról kaptak hírt, hogy valószínűleg látta az erdőben az eltűnt férfi. Az információ alapján már jobban betudták határolni a kutatási területet, és 14:34 órakor a zirci rendőrök megtalálták a férfit a Pintérhegyi parkerdő területén. Nagyon rossz állapotban volt, már a földön feküdt, régi ismerősét sem ismerte fel. A rendőrök kézben kivitték egy erdei útra, ahonnan rendőrségi kocsival a zirci kórházba szállították. Itt stabilizálták az állapotát, majd mentőautóval tovább vitték a megyei kórházba.  

Előzmények itt


Fotó: Gáspár Gábor



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!