Hírek

2014.05.01. 17:20

Májustól megbízott főszerkesztő a lapnál

Veszprém - A Pannon Lapok Társasága (PLT) múlt héten bejelentett szervezeti változásainak személyi következményeként május 1-én váltás történt a Napló főszerkesztői posztján.

Napló információ

Barták Péter, aki 12 évig állt a Napló szerkesztőségének élén, a továbbiakban a PLT központi lapigazgatójaként folytatja munkáját: a lapcsoport újszerű üzleti lehetőségeinek kihasználásáért, külső és belső kommunikációjáért, a munkatársak képzéséért és a napilapok közös akcióiért, összehangolt tevékenységéért felel.

A régi és az új főszerkesztő egyeztette a Naplóval kapcsolatos feladatokat. A továbbiakban mindenben segítik a központi lapigazató munkáját (Fotó: Penovác Károly)

 

A megbízott főszerkesztő, Németh F. Bernadett a Vas Népénél kezdte pályafutását, majd évekig dolgozott a Naplónál. A vörösiszap-katasztrófa idején kiváló munkát végzett a megye olvasóinak tájékoztatásában. Később a Magyar Távirati Iroda Veszprém megyei tudósítója lett.

Idén megkapta Veszprém város Szabad Sajtó-díját. Feladata lesz az újság szerkesztőségének irányítása mellett a digitális platform megteremtése, tartalommal való megtöltése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!