Hírek

2014.12.23. 20:22

Karácsonykor ingyen parkolunk

Megyei körkép – Az ünnepek alatt megyénk nagyobb városaiban nem kell fizetni a parkolásért.

Munkatársainktól

Tapolcán december 24-étől, szerdától január 4-iég, vasárnap éjfélig ingyen parkolhat mindenki a város egész területén.

Várpalotán, ahogy az év többi részében, az ünnepek alatt sem kell fizetni a parkolásért a belvárosban. A közelmúltban tartott közmeghallgatáson ugyan lakossági javaslatra felmerült, hogy a frekventált időszakokban a Thury-vár környékén, illetve a polgármesteri hivatal mögött tegyék fizetőssé a gépkocsik elhelyezését, ám Talabér Márta polgármester elmondta, nem tervezik, hogy bármikor is fizetni kelljen Várpalotán a parkolásért.

Ingyenesen lehet parkolni Veszprém közterületein december 24-étől január ötödikén reggel hétig, az automatákat le is takarták a cég munkatársai, tájékoztatott a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. A Bagolyvár utcai parkolóházban, valamint a Szeglethy utcai mélygarázsban az ünnepek alatt is fizetni kell a parkolásért.

Pápán december 24-én még fizetni kell a parkolásért, azonban karácsony első és második napján már nem. Ezt követően visszatérnek a megszokott parkolási szabályok és díjak. Hétfőtől péntekig 8 és 18 óra, míg szombaton 8 és 12 óra között kell parkolójegyet váltani. Vasárnap a parkolás ingyenes.

Címkék#parkolás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!