Hírek

2015.01.23. 15:35

II. Mr. & Mrs. esküvő kiállítás - Ötven cég és vállalkozó is várja az érdeklődőket

Ruhabemutató, hastánc, vidám játékos vetélkedő és dj bemutató is várja az érdeklődőket szombaton és vasárnap a II. Mr. & Mrs. esküvő kiállításon a Hangvillában.

Kutasi Zsófia

A jó hangulat garantált lesz a két napos rendezvényen, melyet a Napló és az Ottilia Esküvő és Rendezvényszervező tart. Több mint ötvenen; többek között cégek képviselői és vállalkozók várják az ifjú párokat, hogy megtalálják a legjobb szolgáltatásokat.

– Többféle fazonú ruhával készültünk a kiállításra, mert vannak, akik az egyszerű vonalakat kedvelik és vannak, akik a rafinált szabás hívei. Azok is találhatnak megfelelő darabokat, akik esetleg a második esküvőre készülnek. A kínálatban vannak hercegnős, csipkés ruhák is kiegészítőkkel, fehér ekrü és gyöngyház színben egyaránt – nyilatkozta lapunknak Dubicsné Zita, az Evelin Esküvői, Alkami Ruhaszalon üzletvezetője.

Dubicsné Zita üzletvezető segít Töli Alexandrának ruhát próbálni, aki szalagavatóra készül. A klasszikusan elegáns menyasszonyi és alkalmi ruha nem megy ki a divatból (Fotó: Kutasi Zsófia)

A széles kínálat mellett folyamatos színpadi műsorral várjuk a látogatókat.

Lesz örömanyák és a koszorús lányok bemutatója, a Mr. & Mrs. játékos vetélkedőn pedig különböző feladatokat kapnak a versenyző párok, melynek eredménye vasárnap 17.20-kor derül ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!