Hírek

2014.11.25. 08:06

A Napló és lapcsoportunk megkezdte a február 14-i a rangos esemény szervezését

Régi hagyományt szeretne feleleveníteni a Napló és lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága: jövőre, február 14-ére Prémium megyebált szervezünk Veszprémben, a megyeháza Szent István Termében.

Barták Péter

Amikor elkészült Veszprém egyik legimpozánsabb épülete 1887-ben, az akkori nevén Vármegyeházát díszközgyűléssel, majd megyebállal avatták fel. Azóta sok bál volt már a Szent István Teremben, de az utóbbi években senki nem szervezte meg a klasszikus megyebált. Lapunk lassan egy évtizede készíti Veszprém megye társasági magazinját, a Prémium című kiadványt, amely a közélet és gazdaság helyi döntéshozóinak, véleményformálóinak ismert magazinja. Jövőre 10. évfolyamába lép a kiadvány, és ez szintén apropót ad a Prémium megyebál megszervezésére.

Olyan rendezvényt szeretnénk, ahol megyénk vezető személyiségei találkozhatnak egy kellemes estély keretében, ahol a hétköznapokból kilépve jól érezhetnék magukat, és kötetlen beszélgetéseken cserélhetnének eszmét eredményeikről, terveikről. Nem titkolt célja lesz a Prémium megyebálnak az sem, hogy jótékonykodási lehetőséget teremtsünk. A Veszprémi Hangversenyteremért Alapítvány és a Veszprémi Turisztikai Egyesület kezdeményezéséhez csatlakozva a bálon árverést rendezünk egyrészt Veszprém megyei művészek által felajánlott alkotásokból, másrészt kiváló, egyedi borkülönlegességekből. Az árverés bevételét a Steinway versenyzongora megvásárlásához ajánljuk fel.

A Prémium megyebál részleteiről, a részvétel feltételeiről érdeklődni lapcsoportunk 06 88 541 627-es telefonszámán lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!