Hírek

2016.10.31. 16:50

Négy autó ütközött – többen megsérültek (frissítve)

Négy személygépkocsi ütközött össze hétfőn Nemesvámosnál, elsődleges információnk szerint ketten sérültek meg.

Kovács Erika

Helyszíni információnk szerint a baleset ott történt, ahol Nemesvámosnál a kerékpárút keresztezi a főutat, a gyepmesteri telep felé vezető lehajtónál, Nemesvámos felől áll a kocsisor.

Aki teheti, kerülje el a környéket, mert legalább két órán át tart a helyszínelés. Jelenleg úgy tudjuk, ketten könnyebben, kettes súlyosan sérültek meg, őket a mentők kórházba szállítják.

A nemesvámosi balesetből három sérültet szállítanak a mentők kórházba, közölte érdeklődésünkre Orosz Péter megyei mentésvezető.

A helyszínen azt láttuk, a tűzoltók is dolgoznak a mentésnél.

Úgy tudjuk a Veszprém felől érkező jármű eddig ismeretlen okból átsodródott a szemben levő sávba, és ott nekiment kettő járműnek, akik Nemesvámos felől érkeztek. Az ütközésben ezután a járművek nekimentek egy újabb autónak. A balesetnél majdnem érintett lett egy ötödik jármű is, mely szintén Nemesvámos felől jött, de ennek szerencsére csak a visszapillantó tükre tört le.

Mindemellett a kerékpárútnál várakozott egy család is, mert ők szerettek volna gyalog átkelni az úton, nekik is hatalmas szerencséjük volt, hogy nem csapódott nekik egyetlen jármű sem.

A járművek nagyon összetörtek az ütközésben.

19:50 körüli időben feloldották az útzárat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!