Hírek

2013.07.30. 13:46

Babakocsikkal üzletelt az interneten

Több hónapos alapos nyomozás végére került pont egy internetes csalás-sorozatban.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy balatonkenesei férfi feljelentése alapján indult nyomozás 2013. február 5-én a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon. A feljelentés információi szerint a sértett babakocsikat rendelt meg az egyik internetes hirdetőoldalon, a kiválasztott és kifizetett eszközöket azonban nem kapta meg. A hirdetővel történő kapcsolatfelvétel eredménytelen volt.

A nyomozók hosszas adatgyűjtő munka eredményeképpen eljutottak egy 41 éves hencsei asszonyhoz, akit 20 rendbeli, üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A károsultak köre igen széles, a sértettek között győri, zalaegerszegi, szegedi, de még debreceni vevő is volt.

Az Sz. Zoltánné ellen indított büntetőeljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat 2013. július 29-én vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!