Hírek

2013.04.12. 07:07

Próbafülkében öltözött át a füredi áruházi tolvaj, aki elfogtak

Több alkalommal, a csomagolást eltávolítva lopott egy füredi hipermarketből az a nő, aki ellen a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon folyik büntetőeljárás.

veol.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken közölte: az áruház biztonsági szolgálata a ruhaosztály próbafülkéjében két esetben, 2013.01.08-án és 2013.01.11-én is már csak az ott forgalmazott termékek kibontott csomagolását találta. A biztonsági kamerák felvételeit visszanézve kiderült, hogy mindegyik alkalommal ugyanaz az asszony járt a fülkében, így az áruház képviselője az ismeretlen személlyel szemben feljelentést tett.

Az elrendelt büntetőeljárás során a biztonsági kamera felvételeinek elemzését követő adat- és információgyűjtés eredményeként a rendőrök házkutatást tartottak egy balatonfüredi lakosnál, mely során az eltulajdonított tárgyak többségét megtalálták és lefoglalták. A lakásban tartózkodó 33 éves V.Erikát elfogták és a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Az ügyben keletkezett iratokat a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a Veszprémi Járási Ügyészségnek bíróság elé állítási javaslattal küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!